930 x122 grota rece

    alimente

    Persoanele fara venituri, lipsite de ajutoare alimentare

    In Arges se inregistreaza in momentul de fata o adevarata culme a modului de acorda ajutoare sociale. Este vorba de ajutoarele alimentare din fonduri europene care, insa, nu ajung si la persoane care ar avea poate cea mai mare nevoie de ele!

    Persoanele fara venituri din Pitesti nu primesc ajutoare alimentare!
    In Pitesti se deruleaza in prezent, la fel ca si in alte localitati din judetul Arges si din tara, un program de distribuire a unor alimente din fonduri europene.

    Este vorba de cate 32 de kilograme de alimente (faina, biscuiti, lapte praf, zahar, malai) pentru fiecare persoana considerata a fi defavorizata. Culmea este ca, desi in acest program sunt incluse aproape 12.000 de persoane din Pitesti, nu primesc ajutoare tocmai cele fara niciun venit!

    Acest lucru este posibil deoarece listele cu beneficiari au fost intocmite de institutii romanesti centrale la cererea Uniunii Europene pe baza datelor aflate in evidentele proprii. Astfel, au fost luate in calcul doar persoanele care sunt somere (nu si cele care, de exemplu, au iesit din perioada de somaj si nu mai au niciun venit!), pensionarii cu sub 400 de lei venit lunar, persoanele cu handicap si beneficiarii de ajutor social.

    La Pitesti au fost distribuite pana acum 231 de tone de ajutoare pentru aproape 7.500 de persoane, dintre care 3.475 sunt persoane cu handicap.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90