EcoMoto 930×122

calorifer

Peste 4.200 cereri de debransare

Peste 4.200 de pitesteni vor sa se debranseze. Daca s-ar fi respectat insa termenul limita stabilit de Consiliul Local pentru debransari, numarul debransatilor ar fi ramas la circa 4.100. Cum insa hotararea Consiliului Local privind debransarile a fost atacata de prefectul Gheorghe Davidescu in instanta, termenul a fost abrogat si debransarile continua.

15 august era termenul prevazut initial de Consiliul Local pentru ca pitestenii sa se decida daca mai vor sau nu sa ramana clienti ai termoficarii. Prefectul judetului Arges, Gheorghe Davidescu, a decis insa sa conteste in instanta de contencios administrativ hotararea Consiliului Local, asa incat debransarile sunt posibile pana la umplerea instalatiilor cu agent termic. Daca termenul de 15 august ar fi ramas in vigoare, doar 4.100 de pitesteni ar fi putut sa se debranseze.

Avand in vedere ca termenul respectiv a fost anulat, pitestenii au putut depune in continuare documentatiile necesare la termoficare in vederea debransarii. Conform datelor furnizate de conducerea termoficarii pitestene, in momentul de fata sunt inregistrate peste 4.200 de documentatii.

Numarul celor care solicita debransarea a scazut fata de momentele initiale in care s-a aflat ca se da unda verde deconectarilor, dar chiar si asa se estimeaza ca circa 5.000 de familii din Pitesti vor renunta in acest an la sistemul centralizat de incalzire.

In aceste conditii, termoficarea va mai livra agent termic pentru circa 34.000 de apartamente care tot inseamna aproximativ 100.000 de cetateni.

Serviciul Public de Termoficare Pitesti se va transforma in cateva saptamani in societate comerciala si va asigura servicii specifice si pentru comuna Bascov si orasul Topoloveni.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90