930X122 MAIA

andreea lungu

PITEȘTENII AU TALENT! PRIVEȘTE CÂT DE FRUMOS PICTEAZĂ!

Andreea Lungu ne-a uimit cu talentul ei. Elevă la Şcoala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” din Pitești, Andreea se inspiră în special din natură pentru picturile sale. ”Îmi place mult să pictez răsăritul sau apusul de soare. Desenul este pentru mine ca o poveste de culoare şi suflet, aşa exprim eu ceea ce simt”, ne mărturisește Andreea Lungu.

Citiți și: Adio curent gratis pentru mașini de la primării!

Eleva a început încă din clasa a IV-a să urmeze cursurile Şcolii Populare de Arte și Meserii: “Am participat la un concurs, am câştigat premiul II şi aşa m-am hotărât să urmez aceste cursuri. Au durat 3 ani. Eu m-am înscris chiar şi un an în plus pentru că îmi plăcea mult”. În tot acest timp Andreea a câștigat premii şi admiraţia oamenilor: „Cel mai important a fost locul III la un concurs internaţional organizat în anul 2009. Era o lucrare cu o natură statică, pe tonuri de orange”. De asemenea, Andreea Lungu a mai obținut, printre altele, premiul I la un concurs naţional în 2009 („Fantezii de iarnă) și la un concurs judeţean în 2012 (“De ce Harry Potter şi nu Harap Alb”).

Acum în vârstă de 14 ani, Andreea își doreşte să intre la un liceu cu profil de matematică-informatică. În plus, își propune să urmeze cursuri de design vestimentar, pentru ca mai târziu să aleagă arhitectura. Îi urăm mult succes!

Citiți și: Oficial! Încălzirea, mai scumpă în Pitești!


555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3