930 x122 grota rece

andreea lungu

PITEȘTENII AU TALENT! PRIVEȘTE CÂT DE FRUMOS PICTEAZĂ!

Andreea Lungu ne-a uimit cu talentul ei. Elevă la Şcoala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” din Pitești, Andreea se inspiră în special din natură pentru picturile sale. ”Îmi place mult să pictez răsăritul sau apusul de soare. Desenul este pentru mine ca o poveste de culoare şi suflet, aşa exprim eu ceea ce simt”, ne mărturisește Andreea Lungu.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Eleva a început încă din clasa a IV-a să urmeze cursurile Şcolii Populare de Arte și Meserii: “Am participat la un concurs, am câştigat premiul II şi aşa m-am hotărât să urmez aceste cursuri. Au durat 3 ani. Eu m-am înscris chiar şi un an în plus pentru că îmi plăcea mult”. În tot acest timp Andreea a câștigat premii şi admiraţia oamenilor: „Cel mai important a fost locul III la un concurs internaţional organizat în anul 2009. Era o lucrare cu o natură statică, pe tonuri de orange”. De asemenea, Andreea Lungu a mai obținut, printre altele, premiul I la un concurs naţional în 2009 („Fantezii de iarnă) și la un concurs judeţean în 2012 (“De ce Harry Potter şi nu Harap Alb”).

Acum în vârstă de 14 ani, Andreea își doreşte să intre la un liceu cu profil de matematică-informatică. În plus, își propune să urmeze cursuri de design vestimentar, pentru ca mai târziu să aleagă arhitectura. Îi urăm mult succes!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop


555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90