Donaris 930 x 122

bataie concubini

Piteşti: Tânăr din provincie, supărat pe iubita în vârstă de 54 de ani. A bătut-o şi i-a luat telefonul

Piteşti: Tânăr din provincie, supărat pe iubita în vârstă de 54 de ani. A bătut-o şi i-a luat telefonul.

Citiți și: ȘI-A LUAT FOSTA CONCUBINĂ LA BĂTAIE PE O STRADĂ DIN PITEȘTI. CE A PĂȚIT INDIVIDUL

În noaptea de 20 spre 21 martie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la o stare conflictuală între concubini.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din comuna Bistreț, județul Dolj, ar fi agresat fizic o femeie de 54 de ani, ar fi amenințat-o și i-ar fi sustras telefonul mobil.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe, amenințare și furtul la plângere prealabilă, conform art. 199 rap. la art. 193, 206 și 228 în condițiile art. 230 din Codul Penal.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiștii de ordine publică, pe raza municipiului Pitești, și condus la sediul poliției pentru cercetări. După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, precizează IPJ Argeş cu privire la faptele petrecute.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3