930×122 CAPRA 5

spital_speciale

Plati in plus pentru sanatate

Tichete pentru coplata in sistemul de sanatate. Asta le mai lipsea romanilor, caci in rest aveau de toate! Guvernantilor nu le pasa insa decat sa faca rost de bani la bugetul asigurarilor de sanatate, astfel incat sa nu se blocheze de tot sistemul care si asa trage sa moara!

 

Argesenii vor avea un nou sistem de plata pentru serviciile medicale. Ei vor dispune de asa-numitele „tichete moderator” care vor fi necesare pentru coplata in sistemul de sanatate.

Fiecare pacient va primi un „tichet moderator de sanatate” la plata unui serviciu la medicul de familie sau la spital, cu exceptia serviciilor de urgenta. Suma maxima de plata va fi de 600 lei anual pentru un pacient, prag peste care nu se va mai percepe coplata.

De la sistemul de coplata vor fi exceptati pensionari cu pensii mai mici de 700 lei, copiii in varsta de pana la 18 ani, elevii si studentii cu varsta intre 18 si 26 de ani fara venituri, precum si bolnavii din programele nationale de sanatate, fara venituri din munca.

Conform planului Guvernului, o vizita la mediul de familie pentru un banal consult va insemna o plata de 50 de lei. Pentru investigatii mai amanuntite sau pentru internari, sumele cresc proportional.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90