pizzeria sapori  930 122

politia_rutiera

Politisti de la rutiera, retinut pentru mita de 1800 euro

Un poliţist de la Rutieră din cadrul IPJ Argeş a fost reţinut de procurori, care îl acuză că a luat mită 1.800 de euro de la o persoană pe care a prins-o băută la volan, căreia i-a promisă că intervine la INML pentru schimbarea alcoolemiei sub limita prevăzută de lege.

Procurorii Parchetului Tribunalului Argeş au cerut instanţei arestarea lui preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru trafic de influenţă şi favorizarea infractorului. Magistraţii Tribunalului Argeş urmează să decidă dacă poliţistul va fi arestat preventiv sau va fi cercetat în libertate.

Anchetatorii au stabilit că, în cursul anului trecut, agentul de poliţie a pretins unei persoane, denunţătoare în cauză, suma de 1.800 de euro, bani pe care i-a şi primit, pentru a interveni pe lângă funcţionari din Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) Bucureşti în scopul obţinerii unei alcoolemii sub limita prevăzută de lege.

„În luna februarie 2011, S.T.M., l-a depistat pe I.D. în trafic, în timp ce conducea un autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Agentul de poliţie i-a întocmit dosar penal, fiind solicitată şi obţinută recalcularea alcoolemiei”, se arată într-un comunicat comun al Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş şi Parchetului Tribunalului Argeş.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90