New Profesional Consult 930 x 122

loto_prono

Post vacant de director la Oficiul Judetean Loto Arges

Pitesti. 27 septembrie 2010.
Compania Nationala ”Loteria Romana” S.A. organizeaza concurs pentru ocuparea postului de director la Centrul de Profit Arges.Concursul va fi organizat in doua etape.Prima etapa va fi adresata, in exclusivitate, angajatilor companiei si se va desfasura prin recrutare interna in data de 14.10.2010, ora 10.00, proba scrisa si 15.10.2010, ora 10.00, interviul, la sediul central al companiei.

Conditiile obligatorii ce trebuie intrunite de candidatii la ocuparea functiei de director la Centrul de Profit : studii superioare de lunga durata, cu diploma de licenta, experienta privind sistemul de management si componentele sale, cunostinte avansate de operare PC, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala.Dovada celor de mai sus se va face pe baza de documente relevante.
Angajatii CNLR-S.A. care intrunesc conditiile de mai sus urmeaza a formula o cerere de inscriere la concurs pe care o vor depune personal sau prin posta la registratura CNLR-S.A. din str. Poenaru Bordea nr.20, sector 4, Bucuresti.
In cuprinsul cererii se vor preciza urmatoarele: numele, prenumele, datele de identificare, functia si locul de munca in cadrul CNLR-S.A., centrul de Profit pentru care va candida
In afara cererii de inscriere, candidatii la ocuparea functiei de director la Centrul de Profit vor depune la registratura CNLR-S.A. un dosar de participare care va contine: copia actului de identitate, copia certificatului de casatorie sau a altor acte de stare civila in cazul in care numele de pe actele de studii este diferit de cel de pe actul de identitate, copia legalizata de pe diploma de licenta sau adeverinta provizorie, valabila, care atesta studiile, copia cartii de munca, curriculum vitae – format european, cazier judiciar, adeverinta medicala care atesta faptul ca persoana este apta pentru desfasurarea activitatii in postul pentru care participa la concurs.
Dosarele se depun la registratura CNLR-S.A. din str. Poenaru Bordea nr.20, sector 4, Bucuresti pana la data de 11.10.2010, ora 14ºº.{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90