EcoMoto 930×122

furt

Prădători în Piteşti – bărbat şi femeie, prinşi de poliţişti

Update, 16 septembrie, ora 14.38, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul reținut de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, în ziua de 14 septembrie 2021, a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Știrea inițială, 15 septembrie, ora 14.55

În ziua de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, unui bărbat de 80 de ani, i-a fost sustrasă borseta în care avea bani și telefonul mobil, de către două persoane, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Este vorba despre Bogdan Dumitru D., în vârstă de 33 de ani, din Piteşti și Georgeta N., de 36 ani, din comuna Izvoru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal.

În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale au reușit recuperarea telefonului mobil și a unei părți din suma de bani.

În urma administrării probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90