Eurial 930 x 122

ajutoare_ue

Precizari privind ajutoarele alimentare

Asa cum v-am informat, Primaria municipiului Pitesti incepe pe 1 septembrie, pana pe 30 octombrie, actiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare comunitare primite de la Uniunea Europeana pentru persoanele defavorizate. Trebuie spus ca aceste ajutoare se vor distribui in doar trei centre, respectiv cluburile pensionarilor din Gavana si din Trivale si piata Smardan, centrul care a functionat anul trecut in piata Ceair fiind desfiintat. Mai sunt insa si alte precizari importante de facut.

Astfel, fiecare beneficiar va primi cate 13 kilograme de faina, 8 kilograme de malai, 1,6 kilograme de paste fainoase, 7 kilograme de orez, 1,5 kilograme de lapte praf si 1 kilogram de biscuiti. Persoanele indreptatite, care sunt trecute pe liste, se vor prezenta la centrele de distribuire cu actele de identitate.

Persoanele care nu se regasesc pe liste vor beneficia de ajutoare alimentare, daca fac parte din una dintre categoriile indreptatite (someri indemnizati, pensionari, persoana cu handicap grav / accentuat) si vor fi trecuti pe liste suplimentare daca prezinta acte care sa le ateste calitatea de beneficiari.

Activitatea de distribuire a ajutoarelor alimentare in cadrul celor 3 centre de distribuire, se va desfasura dupa urmatorul program: Luni – Miercuri: 8,30 -16,30; Joi : 8,30-18,00; Vineri: 8,30-14.

Anul trecut, la Pitesti au fost inregistrati circa 11.000 de beneficiari, plus alti aproape 6.000 pe liste suplimentare. Nu toti si-au ridicat insa produsele, motiv pentru care o parte din ajutoare a fost returnata autoritatilor centrale iar o alta parte a fost redistribuita.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3