930 x122 grota rece

locuinte_anl

Proceduri pentru vanzarea locuintelor ANL la Pitesti

Municipalitatea are in vedere punerea in aplicare a unei ordonante de urgenta a Guvernului care prevede grabirea vanzarii locuintelor ANL catre actualii chiriasi. Primele proceduri sunt in curs de derulare.

Primaria Pitesti incepe in aceasta saptamana procedurile necesare in vederea vanzarii locuintelor ANL catre actualii chiriasi. Este vorba de locuinte amenajate in blocuri ale municipalitatii, dar care au fost reabilitate din bani ai Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL).

Ulterior, cladirile au intrat in posesia municipalitatii iar acum pot fi vandute, Guvernul chiar insistand in acest sens. Ministerul Dezvoltarii si Turismului spera ca astfel sa faca rost de bani cu care sa fie edificate noi constructii pentru tinerii cu varsta de pana la 35 de ani.

Primele proceduri sunt cele de dezmembrare a suprafetelor de teren aferente blocurilor unde sunt locuinte ANL, in scopul determinarii cotei indivize de teren care revine fiecarei unitati individuale (apartament sau garsoniera). Blocurile in cauza sunt situate in Trivale si pe Aleile Caminelor si Negoiu.

Preturile de vanzare catre actualii chiriasi sunt stabilite, prin lege, la un pret avantajos, sub cel al pietei. Si chiriile pe care ocupantii acestor cladiri le suporta in prezent sunt foarte avantajoase, de asemenea sub pretul pietei.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90