Kaia 930 x 120

ProcuroareSinucidere

Procuroare pitesteanca gasita inecata in raul Arges

Prim- procuror şi adjunct al prim- procurorului de pe lângă Parchetul Tribunalului Argeş, Ioana Ionescu, de 45 de ani, din Piteşti, ajunsese de catva timp la o stare de depresie, asta în urma unui proces de divorţ pe care nu l-a putut depăşi.

Singura informaţie pe care am reuşit să o mai aflăm, ar fi aceea că femeia era mama unui băiat de aproximativ 9 ani. Dispărută de câteva zile de la domiciliu, lipsa ei a fost anunţată dimineaţă, atunci când au si fost incepute actiunile de căutare ale femeii.

Pompierii care se ocupau de căutarea dispărutei au descoperit pe malul Râului Argeş, pe undeva prin zona Mall-ului o pereche de pantofi care s-a presupus a-i fi aparţinut femeii dispărute.

Cadavrul acesteia a fost descoperit de cei care o căutau, undeva în zona Barajului din cartierul piteştean Tudor Vladimirescu, sinucigaşa fiind îmbrăcată într-o cămaşă şi o fustă. Cadavrul procuroarei Ioana Ionescu a fost transportat la morga Spitalului Judeţan din Piteşti, aici urmând să-i fie efectuată autopsia în vederea stabilirii cauzei morţii.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90