930×122 CAPRA 5

alimente

Program redus pentru distribuirea alimentelor UE

Primaria municipiului Pitesti a decis sa reduca programul de functionare la doua din cele 4 centre de distributie de alimente din fonduri europene pentru persoanele defavorizate.

Prezenta redusa a persoanelor indreptatite sa primeasca ajutoare alimentare comunitare (someri, persoane cu handicap, pensionari cu sub 400 de lei pe luna), temperaturile foarte scazute, precum si lipsa surselor adecvate de incalzire din cadrul centrelor de distributie au fost motivele care au stat la baza deciziei luate.

In consecinta, in perioada 16.12.2010 – 31.12.2010, activitatea de distribuire a a ajutoarelor alimentare la centrele din piata Prundu si din piata Ceair se va desfasura doar intre orele 10,00 – 15,00 si numai de luni pana vineri.

In zilele de 24, 27, 31 decembrie 2010 si pe 03 ianuarie 2011 nu se vor distribui ajutoare alimentare in niciunul dintre cele patru centre de distributie (celelalte doua sunt in cluburile pensionarilor din Gavana si Trivale).

Persoanele indreptatite sa primeasca ajutoare alimentare sunt invitate sa se prezinte la centrele de distribuire cat mai repede, deoarecen in situatia in care prezenta acestora va fi din ce in ce mai redusa, cantitatea de alimente comunitare neridicata va fi returnata si distribuita catre alte localitati unde exista solicitari in acest sens.

Peste 2.000 de persoane din Pitesti sunt asteptate sa isi ridice aceste ajutoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3