Donaris 930 x 122

    tractoare

    Protest cu tractoare la Pitesti

    Joi, 2 septembrie, in piata Vasile Milea din Pitesti este programat sa aiba loc un protest al agricultorilor argeseni. Aproape 300 de persoane din tot judetul vor fi prezente la eveniment, aducand cu ele si tractoare. Norocul autoritatilor ca nu se anunta niciun fermier cu vaci care sa fie prezent la manifestare, asa cum se intampla in alte tari din Europa de Vest.

    Aproape 300 de agricultori din judetul Arges vor participa joi, 2 septembrie, la o actiune de protest care se va manifesta prin pichetarea Prefecturii si printr-un mars din care nu vor lipsi nici utilajele agricole. Protestul va incepe la ora 11,00 in zona Bowling si se va incheia cu pichetarea de la Prefectura (in jurul orei 13,00).

    Participantii vor aduce si 10 tractoare care vor fi introduse in traficul ce se va desfasura astfel cu dificultate pe traseul: Bowling – strada Costache Negri – pasaj calea ferata – strada Gheorghe Sincai – Universitate (Targul din Vale) – Bulevardul I.C. Bratianu (cu stationare 15 minute pentru tractoare la pasajul Magnolia). Oamenii de ordine vor purta ca semn distinctiv tricouri albe cu inscriptia Agrostar si banderole negre pe bratul stang. Afluirea in zona Bowling si defluirea in piata Milea se va face in mod neorganizat.

    Manifestantii au obtinut deja acordul unei comisii speciale din cadrul Primariei pentru a putea organiza acest protest. Manifestarea face parte dintr-un program national al federatiei producatorilor agricoli care protesteaza astfel fata de politica Guvernului in domeniul agricol, totul culminand cu eliminarea unor subventii pentru acest domeniu foarte important pentru orice tara.

    Urmatorul pas in acest protest este organizarea unui mars la Bucuresti.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3