Donaris 930 x 122

bradu

petrochim

PROTEST PE PLATFORMA PETROCHIMICĂ BRADU

Pe platforma petrochimică Bradu (Divizia Petrochimică a combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea) de lângă Pitești a avut loc astăzi un protest spontan.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Protestul a fost organizat de câteva zeci de foşti angajaţi ai Diviziei Petrochimice, disponibilizaţi în 2013. Oamenii și-au cerut banii pe concediul de odihnă aferent anului trecut, bani pe care nu i-au primit deşi au acest drept.

Nici cei care au rămas angajaţi pe platformă nu o duc mai grozav. Ei aşteaptă să primească tichetele de masă aferente lunii noiembrie 2013, iar pe 30 ianuarie să le fie achitată lichidarea pe octombrie. Se caută soluţii şi pentru plata restantă a salariilor pe noiembrie, decembrie şi ianuarie.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Elena spune:

    Protestatarii sa mearga in audienta la domnul deputat Catalin Radulescu. Poate dl deputat il roaga pe nasul sau, Adriean Videanu, sa le dea si loc ceva banuti in loc de banii pe concediu… ca prin presa s-a tot scris ca nasu’ Videanu a capusat la greu OLTCHIM. La cit e de implicat in problemele sociale domnul Radulescu, sint sigura ca l-ar ruga… asa… ca de la fin la nas – pe Videanu sa rupa ceva din toti banii aia multi – pe care, se pare, i-a luat de la OLTCHIM – si pentru amaritii care nu si-au primit salariile.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90