NOR CURIER 930X122

    copos

    Protestele continua la fabrica lui Copos

    Greva generala a continuat si marti, 9 noiembrie, la Ana IMEP, conducerea unitatii si sindicatul nereusind sa ajunga la vreo intelegere. Totusi, trebuie mentionat faptul ca angajatilor li s-a propus o varianta care a fost respinsa ca fiind nesatisfacatoare.

    Este vorba de plata unei prime restante de porc in valoare de 215 lei, o suma de 80 de lei pe luna din aceasta luna si participarea in procent de 5% la profitul unitatii. In schimb, nu au mai fost oferite prime de Craciun, lucru cu care angajatii nu au fost de acord.

    Sindicalistii solicita o majorare de 220 de lei a salariilor si plata unor drepturi restante.

    Interesant este ca 5 sindicalisti au luat decizia de a organiza un fel de protest in protest. Nemultumiti de solutiile oferite de conducerea unitatii, liderii sindicali Florin Stanculescu si Ion Radoi, insotiti de alti 3 membri ai sindicatului, au decis sa nu paraseasca – fie zi, fie noapte – sala de protocol in care au avut loc negocierile pana cand cineva din conducerea societatii nu va veni cu o oferta mai buna.

    Ceilalti angajati au fost sfatuiti sa plece la ora 15,00 acasa. La fata locului a fost chemat si George Copos, patronul Ana IMEP, insa acesta nu si-a facut aparitia. Protestul va continua.

    Am incercat sa luam legatura cu George Copos, insa acesta nu a raspuns la telefon. De asemenea, de la secretariatul directorului Gheorghe Badescu ni s-a spus ca vom fi contactati de conducerea unitatii pentru a ni se oferi un punct de vedere, lucru care nu s-a intamplat, cel putin deocamdata.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90