930X122 MAIA

înjunghiat

Puștanii implicați în conflictul de pe „Exercițiu” se apără între ei, ca să scape de pârnaie

Puștanii implicați în conflictul de pe „Exercițiu” se apără între ei, ca să scape de pârnaie.

Citiți și: Bărbat luat la bătaie pe o stradă din Pitești

UPDATE ORA 12.00: Tânărul care a dat cu cuțitul, reținut! Detalii, AICI.

O seară obișnuită de sâmbătă a adus o „baie” de sânge în cartierul piteștean „Exercițiu”, după ce două tabere de indivizi – puștani de 16 – 17 ani, au decis să facă o reglare de conturi în baza unor conflicte pe care le-au avut anterior.

Citiți și: Update: Un primar și un vice s-au luat la bătaie cu mai mulți argeșeni

Este vorba despre doi băieți din Pitești, cu vârste de 17 ani – reprezentând prima „tabără”, și o altă grupare de trei băieți veniți din București – toți de 16 ani. Pe cei cinci îi leagă o cunoștință comună, un băiat de 16 ani, de asemenea din București.

 

 

Potrivit ultimelor informații obținute în exclusivitate de ePitești, cu toții au negat la audieri că s-ar cunoaște între ei.

Totuși, polițiștii au reușit să plece pe firul faptelor care au deja un istoric tumultos, cu alte violențe între cele două grupări. Iar întâlnirea de ieri seară nu a fost întâmplătoare, ci ar fi fost deja stabilită între părți. Cei cinci au convenit să se vadă sâmbătă seara, în cartier, pentru a tranșa „problemele” dintre ei. Cum calea „diplomației” a eșuat, s-a ajuns la un conflict violent care s-a soldat cu rănirea a 2 puștani, unul dintre aceștia fiind în stare gravă. A fost transferat în cursul nopții trecute la un spital din București.

Ceea ce s-a petrecut ieri poate fi considerat un conflict reciproc, însă acuzațiile cuprind mai multe infracțiuni care culminează cu tentativa de omor.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchet care va decide astăzi, cel mai probabil, reținerea celor implicați. Cu toată „secretomania” lor, puștii vor fi cu siguranță descusuți de oamenii legii și vor urma măsurile adecvate pentru astfel de situații.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3