Kaia 930 x 120

AccidentIMEP05

„Litra” a luat ceva in mitra

Cunoscut ca un potent om de afaceri, asta pentru faptul că a fost (şi în mică măsură încă mai este) patronul unei prospere firme de maxi-taxi, Stan Pârvu, zis şi „Litră”, de 53 de ani, din Geamăna- Bradu, s-a procopsit cu un frumos dosar de cercetare penală pentru două infracţiuni comise.

Aflat la volanul unui autoturism Mercedes Benz ML 320, „Litră” se îndrepta dinspre Piteşti spre Ştefăneşti, numai că ajuns pe şoseua ce traversează oraşul Ştefăneşti, a fost implicat într-un accident, vinovăţia aparţinându-i în totalitate. Deplasându-se cu viteză şi nepăstrând o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, Mercedesul a buşit Dacia Logan ( condusă regulamentar de către Constantin Ciprian Enache, de 20 de ani, din Mioveni).

În urma impactului, M.L.-ul a fost proiectat pe contrasens unde s-a izbit de un autoturism Skoda Fabia şi care era condus regulamentar din sens opus de către Lenuţa Elena Stâlpeanu, de 36 de ani, din Piteşti. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Lenuţei Elena Stâlpeanu, aceasta fiind transportată cu ambulanţa la Secţia Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Piteşti. Pe numele şoferului vinovat, adică a lui „Litră” a fost întocmit un dosar de cercetare penală atât pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cât şi pentru aceea că a fost depistat conducând băut. În urma testării, aparatul i-a înregistrat lui „Litră”, rezultatul de 0,48 la mie alcool în aerul expirat, ceea ce ne face să credem că mai mult de o litră, „Litră” n-a băut!

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90