930 x122 grota rece

razboieni

Razboieniul, in topul datoriilor

Cartierul Razboieni este in topul datoriilor la termoficare. Nu mai putin de 10 asociatii din Pitesti au deja restante la SC Termo Calor SA, societate infiintata in aceasta vara!

Cartierul Razboieni se afla in topul nedorit al datoriilor la utilitati din Pitesti. Conform datelor frnizate de catre SC Termo Calor Confort SA, in cartierul cu pricina deja se acumuleaza datorii importante pentru neplata agentului termic, ca sa nu mai vorbim de datoriile uriase catre defuncta SC Termoficare 2000 SA Pitesti.

Astfel, in momentul de fata sunt deja 10 asociatii in Razboieni cu datorii mai mari sau mai mici la caldura si apa calda si care risca sa fie, pe de-o parte, deconectate de la sistemul centralizat de incalzire, pe de alta parte sa fie actionate in judecata pentru recuperarea datoriilor, inclusiv prin executare silita.

Cele mai mari datorii catre SC Termo Calor Confort SA le are asociatia Independentei de la blocul D2, respectiv 39.590 de lei (care se adauga unor datorii catre SC Termoficare de peste 120.000 de lei!).

Pe locul doi se afla asociatia Victoria de la blocul J16, cu 6.400 de lei datorie, iar pe locul 3 Asociatia Neptun de la blocul C1 (peste 3.800 de lei).

Asociatia Amicii de la blocul J18 (cu o datorie de peste 3.000 de lei) se afla pe locul 4.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3