NOR CURIER 930X122

rectorat

Rectorul Universitatii Pitesti va fi stabilit in turul 2!

Numele celui care va fi rectorul Universitatii Pitesti va fi stabilit luni, dupa al doilea tur de alegeri. Luni, Didea a obtinut 219 voturi, iar Serban 130, in timp ce Braslasu a obtinut undeva la peste 40 de voturi, iar Cucu Ciuhan putin peste 30 de voturi.

Lui DIdea i-au lipsit 3 voturi pentru a castiga din primul tur. Cei patru candidaţi pentru calitatea de rector al Universitatii Pitesti au fost prof. univ. dr Geanina Cucu-Ciuhan, decan al Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane, prof. univ. dr. ing. Gheorghe Şerban, de la Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare, prorector cu cercetare ştiinţifică şi informatizare, prof. univ. dr. Ionel Didea, de la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, şi conf. univ. dr. Mihai Brăslaşu, de la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90