930X122 MAIA

alimente

S-A ÎNCHEIAT. ANUNȚ DE LA PRIMĂRIE

S-a încheiat. Anunț de la Primărie. Primăria Piteşti anunţă că distribuirea alimentelor din fonduri ale Uniunii Europene pentru persoanele defavorizate s-a încheiat.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Autorităţile vor fi nevoite să notifice Prefectura Argeş cu privire la faptul că trebuie să ramburseze aproape 4.000 de pachete cu alimente, care le vor fi alocate altor comunităţi. Dintre cei 10.000 de beneficiari din Piteşti, doar în jur de 8.000 s-au prezentat să ridice pachetele cuvenite (câte două pentru fiecare). 9 septembrie 2016 a fost termenul limită pentru ridicarea pachetelor de la centrul de distribuire din piaţa Smârdan.

Au primit alimente de la UE şomeri, persoane cu handicap, pensionari cu venituri de sub 450 de lei și beneficiari ai venitului minim garantat.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA