930×122 CAPRA 5

pompa-benzina

Sa-i ardem pe mogulii combustibililor la buzunare!

 

Tot mai multi argeseni au inceput sa primeasca prin mail-uri un mesaj lansat de la Bucuresti si care indeamna cetatenii sa nu mai cumpere benzina si motorina vreme de 3 zile in aceasta luna. Epitesti se alatura acestui demers si il sustine, considerand ca cetatenii trebuie sa ia atitudine fata de cresterea galopanta si nejustificata de preturi pentru carburanti.

 

Mesajul face parte dintr-o actiune de protest referitoare la cresterile de preturi la carburanti din ultima vreme. Deja pretul pentru benzina a depasit 5,1 lei pe litru, combustibilii fiind, pe alocuri, mai scumpi ca in Occident in conditiile in care salariile din Romania sunt printre cele mai mici din Europa.

“Stop indiferentei! Protestul de la benzinarii trebuie sa continue!  Asa ca, romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani!

Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 ianuarie 2011 NU ALIMENTATI, NU INTRATI IN NICIO BENZINARIE! Mergem cu mijloacele de transport in comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAM MASINILE pentru a nu le mai umple buzunarele!

Da te rog mai departe acest mesaj pentru ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine si ca mine!”, se arata in mesajul pe care si noi l-am primit pe adesele personale de mailuri. 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90