930 x122 grota rece

raniti

SALVAMONT: ȘAPTE RĂNIȚI ȘI UN DECEDAT ÎNTR-O LUNĂ

Salvamontiştii au intervenit la nivel național, în luna august, în 464 de acțiuni de salvare și de acordare a primului ajutor medical, fiind salvate 653 de persoane.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Informația a fost făcută publică de către Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România (ANSMR).

Dintre cele 464 de acțiuni la nivel național, 29 de intervenții au fost făcute de către salvamontiștii argeșeni. Au fost înregistrați șapte răniți și un decedat. Patru dintre răniți au fost evacuați cu elicopterul SMURD, iar trei cu ambulanța, după cum ne-a informat șeful Serviciului Public de Salvamont Argeș, Ion Sănduloiu.

Citiți și: Accident pe A1! Doi copilași, răniți, au ajuns la spital

Prin Dispeceratul Național Salvamont au fost primite, direct, 362 de apeluri prin care se anunțau accidente montane, restul apelurilor de urgență fiind primite și preluate direct prin Serviciul Unic de Urgență 112 sau prin dispeceratele locale ale echipelor salvamont.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90