930 x122 grota rece

ajutoare

SĂRĂCIE! MII DE PITEȘTENI CER AJUTOR

Sorin Apostoliceanu, economist-şef al societății Termo Calor Confort, anunţă că până acum au fost distribuite către asociaţiile de proprietari din Piteşti, la solicitarea acestora, peste 3.000 de cereri pentru ajutoare de încălzire în sistem centralizat.

Citiți și: Anunț uriaș despre ajutoarele de încălzire și energie!

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 10 noiembrie, dar vor fi luate în calcul şi solicitările înregistrate până pe 20 noiembrie.

Pe lângă ajutoarele pentru încălzirea în sistem centralizat, se acordă ajutoare şi pentru cei care se încălzesc cu lemne, cărbuni, energie electrică, combustibili petrolieri şi gaze naturale. De aceste ajutoare bănești pentru sezonul rece beneficiază piteștenii săraci. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitesti-incepe-primirea-cererilor-pentru-ajutor-de-incalzire/. (Foto: jurnal-spiritual.blogspot.ro)

Citiți și: Bani de la stat! Până la sfârșitul săptămânii vor fi alimentate cardurile!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cetatean spune:

    Sa vina consiliul local de penali si sa le spuna la toti solicitantii de ajutoare de incalzire (si de alte tipuri) ca le vor construi pasaje supraterane (cu lifturi),subterane si alte porcarii cu dedicatie pentru clientii politici…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90