NOR CURIER 930X122

scandal

SCANDAL AMOROS ÎN PARCAREA VIVO! PITEŞTI

Ieri seară, în jurul orei 21.30, mai multe imagini au început să circule pe reţeaua socială cu referire la un conflict care a izbucnit în parcarea complexului comercial Vivo! Piteşti. La acea oră, poliţiştii argeşeni tocmai efectuau verificări în baza Legii 55, pentru respectarea măsurilor anti-coronavirus. Atenţia le-a fost atrasă de zgomotele de la ieşirea din mall şi s-au întors să vadă ce se întâmplă.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Am aflat că a fost vorba despre o altercaţie între mai multe persoane, miza fiind o… femeie. Tânăra, din Dâmboviţa, trăia în concubinaj cu un argeşean, însă tatăl fetei nu ar fi fost de acord cu relaţia şi a decis să-i despartă pe cei doi.

Astfel, a venit după tânără în zona menţionată, acolo unde s-a întâlnit cu iubitul acesteia. Cum se întâmplă de obicei în astfel de situaţii, între cei doi a izbucnit o ceartă, însă poliţiştii au intervenit la timp şi nu s-a ajuns la loviri sau alte violenţe.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Poliţiştii au aplanat conflictul şi a fost aplicată o amendă de 500 de lei, în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

(Sursa Foto: Info Trafic Piteşti)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3