Donaris 930 x 122

scandal

SCANDAL AMOROS ÎN PARCAREA VIVO! PITEŞTI

Ieri seară, în jurul orei 21.30, mai multe imagini au început să circule pe reţeaua socială cu referire la un conflict care a izbucnit în parcarea complexului comercial Vivo! Piteşti. La acea oră, poliţiştii argeşeni tocmai efectuau verificări în baza Legii 55, pentru respectarea măsurilor anti-coronavirus. Atenţia le-a fost atrasă de zgomotele de la ieşirea din mall şi s-au întors să vadă ce se întâmplă.

Citiți și: Video: A început vaccinarea din maşină, în parcare la VIVO Piteşti. Oamenii recunosc că vin de nevoie

Am aflat că a fost vorba despre o altercaţie între mai multe persoane, miza fiind o… femeie. Tânăra, din Dâmboviţa, trăia în concubinaj cu un argeşean, însă tatăl fetei nu ar fi fost de acord cu relaţia şi a decis să-i despartă pe cei doi.

Astfel, a venit după tânără în zona menţionată, acolo unde s-a întâlnit cu iubitul acesteia. Cum se întâmplă de obicei în astfel de situaţii, între cei doi a izbucnit o ceartă, însă poliţiştii au intervenit la timp şi nu s-a ajuns la loviri sau alte violenţe.

Citiți și: Persoanele implicate în bătaia sângeroasă de la Podul Viilor, audiate. Doi bărbați, reținuți

Poliţiştii au aplanat conflictul şi a fost aplicată o amendă de 500 de lei, în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

(Sursa Foto: Info Trafic Piteşti)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441