EcoMoto 930×122

    prostituate

    Se legalizeaza prostitutia?

    Prostituatele care isi fac veacul prin Arges ar putea sa devina…profesionsite. Un proiect de lege vizeaza legalizarea prostitutiei, proiect care va ajunge in curand in dezbaterea Parlamentului. Initiator al acestui proiect este cunoscutul parlamentar Silviu Prigoana.

    Un act normativ privind legiferarea prostitutiei a fost depus in Parlament de catre parlamentarul independent Silviu Prigoana. Conform acestui proiect, casele de toleranta ar urma sa functioneze ca societati comerciale si sa aiba relatii contractuale cu persoanele fizice autorizate sa desfasoare aceasta activitate. Pentru infiintarea unei case de toleranta este necesara aprobarea Cosiliului Local.

    Pentru partea de venituri convenita cu persoana care practica ACSA, Casa de toleranta pune la dispozitia acesteia o camera separata, dotata cu grup sanitar, precum si dotarile necesare. Persoana care practica ACSA nu poate primi mai putin de 70% din venitul realizat, mentioneaza proiectul. Propunerea legislativa contine de asemenea o serie de sanctiuni. Astfel, practicarea de servicii cu caracter sexual contra unei plati, de catre persoane neautorizate, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

    Pentru obligarea unei persoane sa deruleze activitati cu caracter sexual este prevazuta pedeapsa cu inchisoare de la 5 la 10 ani. De asemenea, recrutarea, obligarea sau determinarea minorilor sa desfasoare activitati cu caracter sexual se pedepseste cu inchisoare de la 7 la 12 ani. Prostituatele ar urma sa faca lunar controale specializate de sanatate.

    Este greu de crezut insa ca un asemenea proiect va intruni votul majoritatii Parlamentului. Marea problema o reprezinta opozitia Bisericii Ortodoxe Române care are o pozitie ferma legata de legalizarea prostitutiei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3