New Profesional Consult 930 x 122

    pensionari

    Senat: Pensionare tot la 65 de ani

    Plenul Senatului a respins, miercuri, cererea de reexaminare a Legii pensiilor cerută de preşedintele Traian Băsescu, potrivit căreia vârsta de pensionare pentru femei ar fi trebuit să scadă la 63 de ani. Soarta cererii de reexaminare va fi tranşată de Camera Deputaţilor, for decizional.

    Opoziţia a respins astfel cerinţa preşedintelui Traian Băsescu de a fixa vârsta de pensionare la 63 de ani pentru femei, respectiv 65 de ani pentru bărbaţi. Trebuie spus însă că opoziţia a avut succes pentru că mai mulţi parlamentari ai puterii au…chiulit. Cererea de reexaminare a Legii pensiilor a picat deoarece nu a întrunit numărul de voturi necesare unei legi organice, respectiv 69 de voturi. Proiectul va merge la Camera Deputaţilor, cu raport de respingere.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3