930 x122 grota rece

    serea_si_martis_arestati

    Serea si Martis, tot in inchisoare

    Tribunalul Argeş a dispus, la primul termen pe fond, menţinerea arestării preventive a arbitrilor Marius Martiş şi Ionică Serea, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri piteştean Cornel Penescu şi administratorul firmelor acestuia, Liviu Făcăleaţă.

    Judecătorii au respins şi cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, formulată de inculpatul Marius Martiş prin avocatul său, potrivit încheierii şedinţei din 7 septembrie, publicată miercuri pe portalul instanţelor de judecată din Argeş.

    Totodată, instanţa a respins şi cererea de modificare a controlului judiciar, formulată de un alt inculpat în dosar, Liviu Făcăleaţă, prin apărătorul său.

    Deciziile instanţei nu sunt definitive, putând fi atacate cu recurs la Curtea de Apel Piteşti, în termen de 24 de ore.

    Tribunalul Argeş a stabilit următorul termen pe fond în acest dosar pentru data de 5 octombrie.

    Ionică Serea şi Marius Martiş, aflaţi în prezent în Penitenciarul Colibaşi, au fost arestaţi pe data de 30 aprilie, iar ceilalţi doi inculpaţi din dosar, Penescu şi Făcăleaţă, pe 11 mai. Aceştia din urmă au fost însă puşi în libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Piteşti după mai puţin de două săptămâni.

    Procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) i-au trimis în judecată pe cei patru în data de 21 mai, în noul dosar care vizează corupţia din fotbal. Penescu a fost trimis în judecată pentru dare de mită, Serea pentru luare de mită, în timp ce Făcăleaţă şi Martiş sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunea de luare de mită.
    Sursa:agerpres.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3