930 x122 grota rece

blocurire

Spionaj la blocurile din Pitesti

Asa cum estimau autoritatile locale din Pitesti, deja au aparut sesizari de la vecini cu privire la persoane care primesc ajutoare de incalzire, desi nu ar avea, de fapt, acest drept. Listele cu cei care primesc aceste ajutoare sunt afisate la blocuri, asa ca este foarte usor ca ele sa fie identificate de catre locatari.

Unii dintre ei stiu care sunt veniturile reale ale beneficiarilor, asa incat fac reclamatii privind posibile declaratii false legate de sursele de venit. Astfel de reclamatii au aparut atat pe adresa de Internet a Primariei, cat si prin telefon sau posta.

Iata cum suna o astfel de sesizare: „Subventile la caldura sunt pe proprie raspundere, dar am unii vecini care au vile, au cate doua masini, conturi in banci si au subventie la caldura. Oare este posibil asa ceva? D.I. are 2 masini, este presedintele asociatiei, el repara tot si are subventie. S.S. are masina si vila cu 2 etaje la tara, cont in banci si exemplele pot continua. Va rog sa verificati”.

Municipalitatea va trece la verificarea acestor aspecte si, daca se constata ca beneficiarii ajutoarelor au mintit in privinta veniturilor si a proprietatilor lor risca sa infunde puscaria pentru fals in declaratii.

Conform legii, nu pot primi ajutoare de incalzire cetatenii care au masini de peste 1.600 centrimetri cubi capacitate cilindrica, conturi cu mai mult de 3.000 de lei in ele, mai multe case ori terenuri.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90