930 x122 grota rece

faina

Start in campania pentru saracii Pitestiului

Luni, 11 octombrie, la Pitesti incepe actiunea de distribuire de ajutoare alimentare din fonduri ale Uniunii Europene. Aproape 12.000 de pitesteni vor beneficia de aceste ajutoare.

La ora 8,30 la Pitesti se da startul actiunii de distribuire a ajutoarelor alimentare din fonduri comunitare europene pentru persoanele nevoiase din municipiul resedinta de judet. Nu mai putin de 11.573 de pitesteni (3.723 de someri, 5.550 de persoane cu handicap grav, 2.122 de pensionari cu sub 400 de lei pe luna venit si 169 de beneficiari ai venitului minim garantat) vor primi aceste ajutoare.

Este vorba de 32 de kilograme de alimente de fiecare beneficiar, respectiv câte 16 kilograme de faina, 8 kilograme de malai, 4 kilograme de paste fainoase, 1,5 kilograme de biscuiti, 2 kilograme de zahar, 1 kilogram de lapte praf.

Numai persoanele care fac parte din categoriile mentionate mai sus vor primi ajutoare alimentare din fonduri europene. Celelalte persoane (pensionari cu venituri de peste 400 de lei, persoane fara venituri sau bolnave) care nu figureaza pe listele transmise deja de la Guvern autoritatilor locale nu vor primi alimente.

Distributia alimentelor se va realiza la 4 centre, respectiv în piata Ceair, clubul pensionarilor Gavana, clubul pensionarilor Trivale si în piata Prundu. Beneficiarii trebuie sa aiba la ei copii dupa cuponul de pensie, carnetul de somaj sau certificatul de încadrare în grad de handicap.

Foarte important este ca fiecare beneficiar sa îsi asigure transportul alimentelor cu mijloace proprii!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3