EcoMoto 930×122

informatician

VLOGGING CU ŞTEFAN NEACŞU DE LA „IULIA ZAMFIRESCU”

În urmă cu câteva luni vi l-am prezentat ca fiind unul dintre tinerii ambiţioşi, care îşi doresc să facă din pasiunea pentru muzică o meserie. Astăzi vă arătăm o nouă latură a lui, tot artistică.

Citiți și: Youtuberii români, în vizorul Direcției Antifraudă

Ștefan Neacşu, pentru că despre el este vorba, şi-a deschis un video-blog, respectiv un canal de YouTube pe care postează filmări amuzante, însoțite de comentariile sale. A pornit la drum cu un bun prieten, extrem de optimist din fire, ale cărui previziuni s-au adeverit: primul lor videoclip a strâns rapid 1.269 de vizualizări. La scurt timp li s-a alăturat şi un fotograf, care s-a oferit să realizeze filmările la o calitate superioară. Acum se află deja la cel de al treilea film postat.

Amintim că Ştefan are 17 ani şi este elev la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. (Foto: Facebook Neacşu Ştefan)

Citiți și: NU TE POŢI OPRI DIN RÂS! (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=o7G4XcYbNBA

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90