NOR CURIER 930X122

incidente

    TĂIATĂ ÎN TABLA DE LA ACOPERIŞ. ALTE INCIDENTE CASNICE ÎN ARGEŞ

    Ieri, în jurul orei 14.30, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung s-a deplasat de urgență în localitatea Câmpulung Muscel, pentru a interveni la o femeie de 43 de ani, care accidental s-a tăiat într-o tablă de acoperiș și a suferit o rană de aproximativ 10 cm la nivelul feței. Pacienta a primit îngrijiri medicale, după care a fost transportată la spital.

    Citiți și: APARE UN NOU NUMĂR UNIC

    Lada frigorifică a luat… foc

    În cursul dimineţii aceleiaşi zile, pompierii din cadrul Detașamentului Mioveni au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD în localitatea Micești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. La sosirea pompierilor, ardea mocnit în interiorul beciului un aparat electrocasnic ( ladă frigorifică) cu posibilitate de propagare la întreaga locuință. Militarii au intervenit prompt și au reușit să stingă incendiul în limitele găsite. Cauza probabilă: scurtcircuit electric; Împrejurarea: cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

    Drujba i-a scăpat pe picior

    Ceva mai târziu, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat s-a deplasat de urgență în localitatea Dobrești, pentru a interveni la un bărbat de 36 de ani, care pe timpul unor activități în gospodărie a suferit o tăietură de aproximativ 6 cm la membrul inferior stâng, provocată de o drujbă. Pacientul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat ulterior la spital.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90