EcoMoto 930×122

talharie

Tâlhar la 16 ani

Tâlhar la 16 ani. În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, și au reținut un tânăr de 21 de ani și un minor de 16 ani, ambii din Bughea de Jos.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

Este vorba despre B. Andrei, de 21 de ani și D.I., de 16 ani – reținuți pentru tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 21 martie a.c., cei în cauză ar fi sustras, prin acte de violență, suma de aproximativ 500 de lei, din haina unui bărbat de 56 de ani, în timp ce se aflau pe raza localității Bughea de Jos.

Citiți și: Atac în Pitești! Ce a pățit un tânăr pentru 50 de lei

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3