Donaris 930 x 122

    ninsoare-trafic

    Trafic blocat pe A1

    Traficul rutier pe Autostrada Bucureşti- Piteşti este blocat în acest moment din cauza ninsorilor abundente. În judeţul Argeş, la fel ca şi în Bucureşti, este insitutit codul portocaliu pentru ninsori şi viscol.

    Marti, premierul Emil Boc a avut videoconferinţă cu toţi prefecţii. La videoconferinţă, din partea Argeşului, pe lângă echipa lui Gheorghe Davidescu care a inclus şi şefii de deconcentrate a participat şi vicepreşedintele CJ Argeş Florin Tecău.

    Directorul ANM, Ion Sandu, a precizat că până pe 8 februarie vom avea maxime negative şi minime care pot ajunge până la -20 de grade. Premierul Emil Boc a cerut prefectilor să aibă în vedere măsuri pentru asigurarea alimentelor de strictă necesitate şi apă potabilă, spaţii pentru persoane aflate temporar în dificultate şi asistentă medicală de urgenţă, precum şi colaborarea cu toate forţele de intervenţie.

    Premierul a mai spus că acolo unde este nevoie să se impună restricţii de circulaţie în vederea deblocării drumurilor. Boc a mai cerut să se asigure reluarea furnizării energiei electrice în localităţile unde a fost întreruptă. Primarii trebuie să sprijine orice participant la trafic care a rămas blocat din cauza căderilor masive de zăpadă. De asemenea, prefecţii trebuie să se asigure că societăţile de utilităţi publice au suficiente stocuri de combustibili în vederea furnizării de apa caldă şi căldură.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90