EcoMoto 930×122

lumanari_steag

Trei bebelusi au murit intr-o explozie la Maternitatea Giulesti

Trei dintre bebeluşii aflaţi în Maternitatea Giuleşti au murit luni seară în urma incendiului care a izbucnit la secţia de Terapie Intensivă a maternităţii.

„Din păcate am avut trei decese de nou născuţi, iar alţi opt micuţi au fost transportaţi cu arsuri medii şi grave la Spitalul Grigore Alexandrescu. Este o tragedie!” a declarat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Acesta a spus că familiile micuţilor decedaţi au fost anunţate deja.

Cei opt nou-născuţi duşi la Spitalul Grigore Alexandrescu aveau arsuri pe o suprafaţă de peste 50% din corp, conform unor surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.
Copiii răniţi la Maternitatea Giuleşti au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu. Acolo au fost aduse mai multe ventilatoare şi incubatoare de la Budimex şi a fost chemat şi personal suplimentar.

Sursa: mediafax.ro
{loadposition inside}

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3