EcoMoto 930×122

arestat preventiv

    UN ARGEŞEAN, RECIDIVIST, A GOLIT CASA CONSĂTENILOR. JUDECĂTORII L-AU TRIMIS DUPĂ GRATII

    În ziua de 17 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, şi l-au reţinut pe Cristian A., bărbat de 56 de ani, din Muşăteşti.

    Citiți și: Pitești. Revoltător! Un tânăr și-a bătut joc de un bărbat fără adăpost

    „Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe raza aceleiaşi localităţi, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 30.000 de lei.  În urma activităţilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproape jumătate și restituit persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Propunerea a fost însușită, iar procurorii din cadrul unității de parchet care a supravegheat activitatea de cercetare penală l-au prezentat în fața Judecătoriei Curtea de Argeş, care, deliberând, a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a anunţat IPJ Argeş.

    Împricinatul este recidivist.

    (Foto: descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3