Donaris 930 x 122

ambulanta

Un politist a provocat un accident grav

Un ofiţer de poliţie, comisar al Biroului de ordine publică rurală din cadrul Poliţiei Piteşti, a provocat, sâmbătă, un accident rutier în urma căruia mama sa a fost grav rănită, iar trei maşini au fost avariate.

Comisarul Gheorghe Dumitrescu, în vârstă de 47 de ani, se afla la volanul unui autoturism Opel Corsa şi se deplasa din direcţia Piteşti către localitatea Bradu. Potrivit informaţiilor oferite de ofiţerii de presă ai IPJ Argeş, ofiţerul de poliţie nu s-a asigurat la executarea virajului la stânga, când intenţiona să pătrundă pe un podeţ, şi a intrat în coliziune cu un autoturism Tuareg, care era condus regulamentar din sens opus.

In urma accidentului a fost rănită grav mama poliţistului, o femie în vârstă de 73 de ani, din Beleşi Negreşti, care era pasageră pe locul din dreapta faţă. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, cele trei autoturisme implicate în accident au fost avariate, pagubele fiind de câteva zeci de mii de lei.

Pe numele comisarului Gheorghe Dumitrescu a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, acestuia fiindu-i reţinut şi permisul de conducere, în vederea suspendării.

Sursa: realitatea.net

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3