EcoMoto 930×122

accident

UN TÂNĂR ARE NEVOIE DE AJUTOR

Un tânăr are nevoie de ajutor. Eduard Iordache, un tânăr de 26 de ani din comuna argeșeană Drăganu, are nevoie de ajutorul nostru.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

La sfârșitul anului trecut, Eduard a fost victima unui accident rutier produs la doar câteva sute de metri de locuința sa. În urma accidentului, Eduard a ajuns la spital, în stare gravă, la Reanimare. Medicii i-au amputat un picior, existând pericolul să-l piardă și pe al doilea.

Un tratament a făcut ca Eduard să își poată păstra piciorul stâng. Tânărul argeșean trebuie să urmeze tratamente de recuperare. Costul lor este, însă, prea mare pentru familia lui Eduard.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Toți cei care vor să îl ajute pe tânăr o pot face donând în următorul cont bancar: RO34INGB0000999907645936 (titular, Eduard Constantin Iordache). Detalii și la numărul de telefon 0756.261.517.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90