Donaris 930 x 122

furt

Un vânzător din Piteşti a adormit în post şi a rămas fără borsetă şi telefon. Hoţii au fost prinşi

Astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind infracțiuni de furt, în care sunt bănuiți doi tineri de 20, respectiv 22 de ani.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Este vorba despre Constantin Vestinean Manis, din Merişani şi Gardian Leonardo, din Pitești.

Primul dintre împricinaţi are la activ o tentativă de furt, dar mai ales alte 5 acţiuni reuşite, „capodopera” sa fiind furtul unei borsete de la un comerciant care adormise în Piaţa Ceair.

Citiți și: Scandalos! O femeie și două minore au furat de pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu

Polițiștii au stabilit că în perioada februarie 2020 – martie a.c., cei doi ar fi sustras bunuri din autoturisme, profitând de împrejurarea în care erau lăsate neasigurate sau lipsite de supraveghere, iar unul dintre ei ar fi sustras o borsetă aparținând unui comerciant, conținând bani și un telefon mobil.

Prejudiciul total este de peste 6.000 de lei, acesta fiind recuperat parțial.

Oamenii legii mai precizează că în ziua de 11 martie a.c., cei doi au fost depistați în flagrant delict, în timp ce încercau să sustragă bunuri prin distragerea atenției, dintr-o autoutilitară, fiind prinși în albia râului Argeș, iar ulterior au fost reținuți pentru 24 de ore.

După administrarea probatoriului, tinerii au fost prezentați în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA