Donaris 930 x 122

    apa-calda

    Utilizarea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare numai in conditii contractuale

    Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunţă că, în conformitate cu Legea nr. 241/2006 a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare şi cu art. 87 (2) din Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din aria de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre ala Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Argeş, aprobat prin Hotărârea Adunării Generale ADIA nr. 26/02.08.2011, dreptul de utilizare a serviciului este garantat tuturor utilizatorilor numai în condiţii contractuale.

    Realizarea de branşamente şi racorduri de canalizare fără avizul Operatorului este clandestină şi atrage, conform legislaţiei în vigoare, răspunderea contravenţională, administrativă sau penală, după caz, atât pentru utilizator cât şi pentru executantul lucrării.

    În consecinţă, intră în obligaţia tuturor utilizatorilor care nu au contract de furnizare / prestare în nume propriu să se prezinte la sediul societăţii Apă Canal 2000, Direcţia Comercială – situat în Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 42, cu actul de proprietate şi cu documentele executării lucrării de branşare, în vederea clarificării situaţiei contractuale.

    În caz contrar, societatea Apă Canal 2000 va sista furnizarea utilităţilor către proprietăţile la care se constată că sunt branşate la reţeaua de apă fără relaţie contractuală şi va sesiza organele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90