EcoMoto 930×122

    urs

    Vanatorii vanati de urs!

    Un nou atac al urşilor a avut loc în ţară, de această dată în Argeş. Un urs a atacat un vânător, bărbatul fiind rănit grav la o mână. Bărbatul este transportat la spital, potrivit România TV.

    Ulterior, un al doilea pădurar a fost atacat. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, în zona Corbeni s-a desfăşurat, vineri, o vânătoare organizată de Ocolul Silvic Vidraru, iar la un moment dat un urs i-a atacat pe doi dintre gonaci.

    Cel de-al doilea pădurar rănit are leziuni la şold, fiind transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş, la aceeaşi unitate cu primul bărbat rănit.

    „Vânătoarea a avut loc în zona Tulburea-Corbeni, în timp ce pădurarii goneau doi urşi, iar la un moment dat unul dintre animale s-a întors spre ei. Se pare că, speriat, unul dintre pădurari a tras un foc de armă, iar apoi ursul l-a atacat. Celălalt pădurar a încercat să îşi salveze colegul, fiind şi el rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Adelina Florescu.

    Incidentul are loc pe fondul unor atacuri ale urşilor din zona Dealu Frumos din judeţul Dâmboviţa. Primele atacuri au avut loc în data de 15 septembrie, incidentele soldându-se cu moartea unei persoane şi rănirea a două persoane. Ulterior, ursul a fost împuşcat, iar în urma autopsiei s-a descoperit că animalul era bolnav de rabie.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3