Donaris 930 x 122

eduard nonu

VEDETE DE LA NEXT STAR ȘI X FACTOR CÂNTĂ AZI ÎN PITEȘTI

Astăzi, de la ora 16, în faţa Bibliotecii Judeţene “Dinicu Golescu” din centrul Piteștiului va avea loc un spectacol pentru Eduard Nonu.

Citiți și: Pitești. Apariție surprinzătoare în locul unui bar celebru care va fi demolat

Tineri interpreți de muzică ușoară, unii dintre ei foşti concurenţi la emisiunile tv Next Star și X Factor, vor cânta pentru strângerea de bani în folosul piteșteanului în vârstă de 24 de ani care suferă de cancer limfatic.

Își vor da concursul Alexia Nicolae, fetiţa din Mioveni care a făcut senzaţie la Next Star, Denisa Maria Dan și Roberto Mihai Velisar (Roby), piteşteanul de la X Factor. De asemenea, Laurenţiu Popa va prezenta un moment de beatbox senzațional. În plus, Narcis Mincă va cânta la nai. La proiect participă și studenți ai Universității Pitești.

Citiți și: Pitești. Proiect ambițios: Fără cabluri pe stâlpii din oraș

În zonă vor fi amplasate două urne, în care trecătorii vor putea face donaţii.

Mâine, de la ora 13, în Piaţa „Vasile Milea” va fi organizat un alt eveniment caritabil dedicat tânărului.

Despre cazul Eduard Nonu vă invităm să (re)citiți aici: http://epitesti.ro/social/la-filarmonica-melomanii-au-donat-bani-pentru-eduard-nonu/. (Foto: Roberto Mihai Velisar)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache