New Profesional Consult 930 x 122

pensii

Veste mare privind salariul minim și pensiile!

Veste mare privind salariul minim și pensiile!

Citiți și: Veste uriașă despre pensii înainte de Paști!

PSD a anunțat că a propus partenerilor de coaliție guvernanentală de la PNL și UDMR ca salariul minin să fie majorat cu 450 de lei, conform evz.ro.

De asemenea, social-democrații susțin că pensiile vor înregistra o creștere între 8-12%.

Citiți și: Anunțul momentului! Venituri cu 80% mai mari pentru aceste persoane

În același timp, membrii din PNL au declarat că sunt de acord cu propunerile membrilor de coaliție.

Noul pachet social va fi prezentat săptămâna viitoare.

Legea românească prevede legarea salariului minim de coșul minim de consum, dar această prevedere a fost ignorată, încă de la adoptarea legii în 2020.

Proiectul privind stabilirea salariilor minime, agreat de negociatorii statelor UE, prevede o serie de reguli obligatorii pentru cele 21 de state membre unde se aplică.

Statele europene vor trebui să evalueze, cu ajutorul unui coş minim de bunuri şi servicii stabilit la preţuri reale, dacă salariul minim este suficient pentru un nivel de trai decent.

Pentru acest lucru se va ține cont de condiţiile socio-economice, de puterea de cumpărare, de nivelul productivităţii şi de dezvoltarea pe termen lung, potrivit Parlamentului European.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Gogu spune:

    Daaa…face pomană electorală psd-ul. Bideu ăla, sau cum îl cheamă, zici că e un wc care refulează. Mărește pensiile și salariile pe bandă rulantă, zici că fată bani!!! Așa a primit ordin de la ciolacu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3