EcoMoto 930×122

calorifer99

Vezi unde poţi depune cereri pentru ajutorul de încălzire!

Primăria Piteşti primeşte de azi cererile şi declaraţiile pe propria răspundere în vederea acordării ajutorului de încălzire a locuinţei pentru sezonul rece 1 noiembrie 2013–31 martie 2014. Se estimează că peste 7.000 de piteşteni vor beneficia de aceste ajutoare în iarna care va urma.

Ajutoarele sunt destinate persoanelor cu venituri reduse, denumite consumatori vulnerabili. O noutate este introducerea indicatorului social de referinţă (ISR) ca element de raportare a cuantumurilor ajutoarelor şi nivelurilor de venituri. În prezent, valoarea indicatorului social de referinţă este de 500 de lei.

Familiile sau persoanele singure care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat beneficiază de ajutor cu condiţia ca venitul net mediu lunar pe membru de familie să fie de până la 786 de lei în cazul familiilor şi de până la 1.082 de lei în cazul persoanelor singure.

Cererile de ajutoare pentru încălzirea cu lemne, cărbuni, energie electrică şi gaze naturale se depun la centrele de încasare a taxelor şi impozitelor locale de la Casa Cărţii şi de la Gară şi la Clubul pensionarilor din cartierul Găvana (P.T. 907). Pentru energia termică în sistem centralizat, cererile de ajutoare se depun la punctele termice 902, 404, 510, 602, 802 şi 1007.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3