SMART KIDS 930X122

alina celea

VIAȚĂ PENTRU ANCA! SPECTACOL UMANITAR AZI ÎN PITEȘTI

Comunitatea vine în ajutorul Ancăi Diaconescu, argeșeanca în vârstă de 29 de ani din Mioveni diagnosticată în aprilie anul acesta cu melanom în fază avansată. Pentru tratament este nevoie de mulți bani. La strângerea sumei necesare pun umărul și mai mulți artiști inimoși, care organizează un spectacol special. Intitulat „Viață pentru Anca!”, spectacolul caritabil va avea loc astăzi, 9 iunie 2016, de la ora 20:30, în Club Hush din Pitești. Biletul de intrare costă 20 de lei. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați pentru Anca Diaconescu.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Își vor da concursul Nistor Family Band, Alina Celea, Class Music Band, Zina Ghițulescu și trupa All Season.

Pentru rezervări și detalii suplimentare aveți la dispoziție numărul de telefon 0733.956.283.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

După aflarea cumplitului diagnostic, pentru Anca Diaconescu a urmat o altă lovitură: tratamentul oncologic pentru acest tip de cancer nu este subvenționat prin asigurarea medicală CAS și trebuie suportat din fonduri proprii. Pentru fiecare doză de tratament sunt necesari 20.000 de euro, tratamentul conținând 4 doze. Suma depășește cu mult posibilitățile financiare ale Ancăi și familiei sale. Cine dorește să întindă o mână de ajutor o poate face donând în contul bancar RO57BTRL04601201309389XX deschis la Banca Transilvania pe numele Anca Diaconescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90