NOR CURIER 930X122

furt

    VIDEO: FURT COMIS LA PONT. HOŢII L-AU LĂSAT FĂRĂ BANII DE APARTAMENT

    Cu o pagubă de aproape 1 miliard de lei vechi s-a ales un piteştean care a avut proasta inspiraţie să vorbească în stânga şi-n dreapta despre planurile sale de viitor, mai precis despre dorinţa de a achiziţiona un apartament.

    Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

    Persoane rău-intenţionate au ţinut cont de aceste aspecte şi au aflat obiceiurile respectivului, cel mai important fiind acela că obişnuieşte să-şi lase cheile de la casă în autoturism. În ziua de 17 iunie, au decis că e timpul să acţioneze. Astfel, l-au urmărit pe bărbat până la locul de muncă, unde acesta a coborât din maşină şi s-a dus să se ocupe de sarcinile de serviciu. Între timp, hoţii au reuşit să deblocheze uşa vehiculului, au luat cheile de la apartament şi s-au dus acasă la proprietar, ştiind că nu este nimeni care să-i deranjeze.

    Au intrat liniştiţi în apartament, de unde au sustras 70.000 de lei şi 4.000 de euro bani cash. Ceea ce au omis hoţii este faptul că atât la locul unde era parcată maşina, cât şi la bloc, existau sisteme de supraveghere video.

    Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

    Poliţiştii de la Secţia 2 s-au ocupat de caz şi, în baza indiciilor obţinute, au aflat că ar putea fi vorba despre doi argeşeni: unul din Hârseşti, celălalt din Răteşti. Împricinaţii au fost ieri reţinuţi, iar acum sunt acuzaţi într-un dosar penal pentru furt calificat şi urmează să fie aduşi la Parchet.

    Problema e că, până în acest moment, paguba de aproape 1 miliard nu a fost recuperată în totalitate. Încă nu s-a stabilit ce au făcut hoţii cu restul banilor, unde i-au ascuns ori dacă i-au cheltuit. Acest lucru va fi lămurit probabil pe perioada cercetărilor. Suspecţii au vârste de 39 de ani, respectiv 29 de ani.

    Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 22 iunie a.c., poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele celor bănuiţi, iar în urma acestora a fost descoperită suma de 30.000 de lei, documente contabile, precum şi alte mijloace de probă.

    După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3