EcoMoto 930×122

club colectiv

VINO ȘI TU! TEATRU PENTRU VICTIMELE DIN COLECTIV

Pentru a veni în sprijinul victimelor carnagiului din clubul Colectiv, Consiliul Județean Argeș, Fundația ”Solidaritatea Argeșeană” și Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești prezintă, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 18, în Sala Mare a teatrului, piesa ”Un bărbat și mai multe femei”, de L. Zorin. Prețul unul bilet este de 10 lei, banii care vor fi strânși din vânzarea biletelor urmând să fie folosiți în scop caritabil.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

De asemenea, duminică, 8 noiembrie, de la ora 11, în Sala Studio a aceluiași teatru va avea loc un spectacol caritabil, realizat tot cu sprijinul Consiliului Județean, prin Fundația ”Solidaritatea Argeșeană” și Teatrul ”Davila”, împreună cu Inspectoratul Școlar și Instituția Prefectului. Un bilet costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Din program: ”Cenușăreasa” – Asociația 3fest; Dansuri – Asociația Interculturală Româno-Coreeană; ”Alice în țara minunilor” – Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Pitești și ”Arlechino & Friends” – Asociația Teatrul pentru Toți. 

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Pot fi făcute și donații în contul Fundației ”Solidaritatea Argeșeană”- RO 59 RZBR 0000060014257167, deschis la Raiffeisen Bank Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90