930×122 CAPRA 5

inchisoare

Violator la varsta…senectutii

De regulă, cei care sunt autorii unor violuri sunt totuşi la o vârstă la care „dorinţa şi…putinţa” sunt cât de cât apropiate.

Asta doar în varianta în care autorul nu este dus rău, da’ rău cu pluta ori sub o stare destul de avansată de alcool şi se visează un fel de…Casanova. Mai zilele trecute, în judeţul nostru a avut loc o tentativă de viol asupra unei copile de doar 11 ani, autorul putându-i fi lejer bunic.

Era pe undeva un record ca la o asemenea vârstă ( şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice) un bărbat să mai „poftească” la…sex. Acum, nu ştim care este situaţia în privinţa unor astfel de dezaxaţi dar, aflăm că într-un clasament, noi argeşenii ne putem situa pe primele locuri în ceea ce priveşte vârsta la care un bărbat poate recurge la…viol. Ultimul violator este din Curtea de Argeş, se numeşte Romeo Petre Făgăraşu şi are nu mai puţin de…73 de ani. Bine, mai scădem vre-o doi ani şi avem vârsta exactă atunci când Romeo din oraşul Basarabilor a săvârşit acest ( până la urmă) acest…sacrilegiu, victima având doar…8 ani. Că violul a avut loc la Vaslui, asta nu are până la urmă nici-o importanţă, importantă este până la urmă fapta săvârşită.

Cu aproximativ o lună în urmă, instanţele vasluiene s-au pronunţat în privinţa pedepsei, Romeo Petre Făgăraşu fiind condamnat definitiv la executarea a 12 ani de puşcărie. Întrebarea noastră ar fi, cum de acesta a fost judecat pentru o astfel de gravă infracţiune în libertate, asta pentru faptul că imediat cum a aflat de sentinţa primită, individul a dispărut, fiind dat în urmărire generală??!. Romeo – violatorul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii argeşeni zilele trecute atunci când acesta a poposit pe meleagurile natale şi, încătuşat fiind a fost depus la Penitenciarul Colibaşi. Din câte ştim noi, cică violatorii (şi în mod special cei ale căror victime sunt minore) au parte de un regim special pe care ceilalţi condamnaţi pentru alte infracţiuni, le acordă…acestor infractori. Vai de …orificiile pe care aceştia le deţin…

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90