930 x122 grota rece

soferi bmw

    VITEZOMANI LĂSAŢI FĂRĂ PERMIS

    Doi şoferi cu BMW au rămas fără permis după ce au fost depistaţi de poliţişti circulând cu viteze cu mult peste limita legală admisă.

    Citiți și: Pitești: Surpriză într-un BMW oprit pe Frații Golești. Șoferul era pe „etanol”

    Astfel, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 31 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. Armand Călinescu din acelaşi municipiu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h.

    Cel în cauză, identificat drept Claudiu M., a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu suma de 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

    Ieri, Marius B., în vârstă de 37 de ani, a fost sancţionat de Poliţiştii Biroul Rutier Câmpulung, după ce a condus un autoturism (tot BMW) pe DN 73 Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 120 km/h, în localitate.

    Bărbatul a primit o amendă contravențională de 1.305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

    Deşi maşina nu poartă vreo vină, constatăm că tot mai mulţi şoferi de BMW nu reuşesc să-şi stăpânească dorinţa de adrenalină la volan şi circulă haotic ori cu viteză, punând în pericol siguranţa lor şi a celorlalţi participanţi la trafic.

    (Foto: Descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3