930×122 CAPRA 5

băut

Șofer băut, scos de polițiști din mașina aflată în mers!

Șofer băut, scos de polițiști din mașina aflată în mers!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Un şofer de 66 de ani băut, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi se deplasa haotic în municipiul Botoşani, a fost urmărit de oamenii legii şi scos de aceştia din maşina aflată în mers.

El avea o alcoolemie de 0,69 mg/l în aerul expirat, arfată Ziare.com.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au observat, pe strada Independenţei, din municipiul Botoşani, în noaptea de 9 iunie, un autoturism care se deplasa haotic, fără a avea în funcţiune sistemul de iluminare.

“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe două străzi din oraş. Ulterior, acesta a încetinit viteza de deplasare, lucru care a permisul poliţiştilor să-l extragă din autoturism, în mers”, a anunţat IPJ Botoşani.

Bărbatul a fost imobilizat, dus la sediul poliţiei şi i-a fost stabilită identitatea. El are 66 de ani şi este din municipiul Botoşani. El a fost testat cu aparatul etilotest şi a ieşit o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În ajutorul poliţiştilor botoşăneni au venit şi doi tineri care erau în apropiere, Bogdan, un poliţist aflat în timpul liber, din cadrul IPJ Bacău şi prietenul lui, Răzvan, a mai precizat IPJ Botoşani.

Detalii, AICI – Șofer băut, scos de polițiști din mașina aflată în mers. Nu a oprit la semnalele oamenilor legii

Foto: Ziare.com

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3