EcoMoto 930×122

accident

ȘOFER BEAT, ACCIDENT GRAV ÎN BRADU. TÂNĂRĂ ÎN COMĂ

Șofer beat, accident grav în Bradu. Tânără în comă. Azi dimineață, în jurul orei 6, un accident rutier grav s-a produs pe strada Principală din comuna argeșeană Bradu.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Din cauza vitezei și aflat sub influența băuturilor alcoolice, șoferul (de 39 de ani, din Bradu) a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, iar autoturismul s-a răsturnat într-o curte, precizează Poliția Argeș. Bărbatul avea o alcoolemie de peste 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În autoturism se aflau 3 persoane. În urma accidentului, o tânără de 24 de ani (tot din comuna Bradu), care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, și șoferul au ajuns la spital.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

”Fata este în comă, iar bărbatul prezintă multiple traumatisme. La eveniment au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și alte două de prim ajutor”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3